Predstavljanje rezultata projekta – podcast autora Davida Matića

David Matić iz Stoca je kao drugi kandidat imao obuku iz oblasti Internet novinarstva koja je bila realizovana u okviru projekta “Internet kao alat za osnaživanje glasova osoba sa invaliditetom” u periodu od 17. jula do 21. jula u porodičnoj kući u Stocu. Tom prilikom Davidu je uručen laptop kao i prateća oprema za potrebe obuke i na trajno korištenje.

Nakon toga je uslijedio dio obuke koja je održana online, tokom koje je predavač bio dostupan kandidatu za pitanja i pomoć kod kreiranja sadržaja.
Zahvaljujući stečenom znanju David je kreirao podcast koji je posvećen muzici, a obzirom da David veoma voli muziku i ima želju da se bavi muzikom u budućnosti.

Zahvaljujemo se Davidu i radujemo se što je stekao neophodno znanje za kreiranje sadržaja putem kojih može ispričati svoju priču kao što je to učinio putem podcasta koji se može pogledati na linku: https://youtu.be/KWraUaYLKJo

Projekat “Internet kao alat za osnaživanje glasova osoba sa invaliditetom” vodi Udruženje Internet društvo u Bosni i Hercegovini, a finansira ga Fondacija Internet Society.

To top